Menu Sluiten

Bedrijfszekere Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over bedrijfszekere verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarming die bedrijfszeker is

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfszekere verwarming

x welkom over ons onze diensten verwarming sanitair ventilatie koeling airco automatische regeling realisaties jobs nieuws naservice algemene verkoopsvoorwaarden privacy policy contact welkom over ons onze diensten verwarming sanitair ventilatie koeling airco automatische regeling realisaties jobs nieuws chevron phillips tessenderlo desingel antwerpen sportoase lanaken sportoase lanaken histogenex antwerpen ku leuven bouwt nieuwe alma en leercentrum op campus gasthuisberg het kompas sint gillis waas administratief centrum lille heilig hartziekenhuis bouwt eigen mriscanner nieuwe school in winkelomheide geel open wervendag kolonie merksplas toyota motor europe zaventem tractiewerkplaats nmbs hasselt de ideale woning malle dtekeningen verwarming wij realiseren zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Sanitair de kock verzorgt al uw sanitairwerken zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Koelingampairco wij rusten elk gebouw uit met het gepaste koeling en aircosysteem. Ventilatie een eigen gespecialiseerde ploeg voor het opmeten en plaatse.

gratis test dagen toggle navigation hoe het werkt over ons cloud apps home view video clips kiosks voor service verkoop informatie en administratie bank hotel luchthaven overheid receptie onthaal recrutering retail toerisme zorg download leaflet u bespaart geld en tijd doordat n agent vele klanten op verschillende plaatsen bedient. Gemakkelijk te implementeren en uw klanten vinden het fantastisch bedrijfszekere verwarming met gegarandeerde rendementsstijging De resultaten op gebied van betere dienstverlening n besparingen zijn gegarandeerd. Ontdek deze nieuwe bewezen oplossing nu live business receptionist service de nextgen kiosks zijn niet vergelijkbaar met kiosks zoals we die kennen de veelzijdigheid en de intelligente interactiviteit dragen bij tot de perfecte klantenervaring. Het is de nooiteerder geziene combinatie van cht persoonlijk menselijk contact met een aantal spitstechnologien die voor een ongevenaard resultaat zorgen zowel op gebied van dienstverlening als van kostenreductie. Dankzij de gepatenteerde holographical realitytrade lijkt uw me.

Kennis over Bedrijfszekere verwarming

skip to content menu home centrale verwarming sanitair regeltechnieken ventilatie contact regeltechnieken regeltechniek het brein van de installatie gewone aan uit thermostaat met instelbare temperatuur. Klokthermostaat met analoge of digitale klok die per dag of per week geprogammeerd kan worden. Weerafhankelijke regeling met programmaklokken en buitensensoren voor een optimale watertemperatuur regeling van de ketel of verwarmingskringen Belangstelling i n bedrijfszekere verwarming Warmwatervoorrangsmodules voor zuinige en komfortabele aanmaak van warm water naargelang de gevraagde behoefte. Vitodata en vitocom de verwarming steeds en overal onder controle moderne communicatiesystemen zijn niet meer weg te denken uit het leven van alledag. Gsm en internet vergemakkelijken communicatie tussen mensen en tussen mens en techniek. Vitodata en vitocom maken het observeren en bedienen van verwarmingsinstallaties op afstand bijzonder gemakkelijk. Met vitodata vitocom kunt u de klok rond e.