Menu Sluiten

Vijzels

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Vijzels:

Een vijzel is een stuk gereedschap, dat wordt gebruikt om zware lasten op te tillen, te ondersteunen of weg te drukken. Dit werktuig bestaat uit een kast met vaak meerdere stalen tandwielen en een tandheugel welke laatste omhoog gezwengeld wordt. De zwengel is voorzien van een terugloopbeveiliging, in de regel een pal met palwiel. De tandheugel heeft voor het verplaatsen van de last zowel een vork aan het boven uiteinde als klauw aan het ondereind. Een andere naam is kelderwind, kelderwijn of ook keldervijs. De eveneens voorkomende naam kelderwinch is als verbastering van kelderwind in feite onjuist.

Gaandeweg zijn ook hydraulische vijzels in zwang gekomen. Deze hebben over het algemeen een grotere capaciteit, tot ongeveer 10 ton. Bij dit type wordt .

More info

tags: Rondstroppen – Hijsbanden – Polyamide Hijsbanden – Polyester Hijsbanden – Kwalitatieve Hijsbanden – 

Wenst u meer info over vijzels kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Vijzels

Veiligheid | Hijsen | Takeltuigen | Heffen | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vijzels

home over ons nieuws producten voederen mengen bietenverwerking instrooien laadtechniek kuiltechniek mestmixers contact verkoop nederland dealers contact nl contact be zoeken voederen mengen start producten voederen mengen verticale mengbak aan tractor kantelend voederen mengen bietenverwerking instrooien laadtechniek kuiltechniek mestmixers verticale mengbak aan tractor kantelend gepubliceerd in voeren en mengen media stel uw vraag de verticale menger aan tractor kantelend voor het mengen van mas lang gras stro krachtvoer. Download bijlagen folder verticale mengbak voor tractor kantelend en vast.pdf meer in deze categorie laquo verticale mengbak aan verreiker kniklader verticale mengbak aan tractor vast raquo standaard standaard zijdig lossend met schuifdeuren vijzels zijn in trek Vier dubbelwerkende ventielen nodig mengen losdeuren kantelen. In optie kan zowel de bak als de vijzels in cobranox uitgevoerd worden voor een lange levensduur te garanderen.

overslaan en naar de inhoud gaan nl en fr home producten projecten milieu programma historiek contact vandezande gt projecten gt ps speievaart visvriendelijke buisvijzels locatie belgi . n . e see map google maps be ps speievaart visvriendelijke buisvijzels ps speievaart visvriendelijke buisvijzels ps speievaart visvriendelijke buisvijzels product vzelpompen vijzelpompen en waterkrachtvijzels locatie veurne belgi via de speievaart en een nieuw visvriendelijk vijzelgemaal van m s wordt de ringsloot verbonden met het kanaal duinkerke veurne nieuwpoort. Het pompstation is uitgerust met buisvijzelpompen die elke een debiet van m s over een opvoerhoogte van m.

Kennisgeving over Vijzels

quotcquot rondsel quottquot moeren quotrhombusquot quottquot moeren halffabrikaat quottquot moeren halffabrikaat aluminium quottquot moeren ruitvormig aluminium quottquot moeren quottquot moeren quottquotmoeren aluminium aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout aandrukbout en voet aandrukbout met messing delrinuiteinde aanslag verstelbaar aanslagblokken aanslagblokken aanslagblokken aanslagblokken aanslagblokken aanslagblokken aanslagblokken de mogelijkheden van vijzels accessoires voor junior accessoires voor standaard spanschroef accessoires voor standaard spanschroef afgeschuinde spanbeugel afgeschuinde spanbeugel afgeschuinde spanbeugel afgeschuinde spanbeugel aluminium afgesschuinde spanbeugel afmeting quottmoerenquot afneembare schijf algemene rechtlijnen keuze van boorbussen algemene rechtlijnen keuze van spanner algemene rechtlijnen keuze van spanner algemene rechtlijnen keuze van spieen algemene rechtlijnen keuze van spieentoler.