Menu Sluiten

Informatie Zijladers

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De specialist in verkoop en verhuur van heftrucks en magazijntrucks

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische verdeler van A-merkheftrucks, met het ruimste gamma in de markt. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke noden in interne goederenbehandeling. Bovendien kunt u rekenen op ons service- en supportnetwerk van 125 techniekers, waar ook in Belgiƫ.

Onze producten en diensten:

Ontdek onze toegevoegde waarde

Om de klanten effectief de meest gepaste oplossing te kunnen aanbieden werkt B-CLOSE samen met verschillende specialisten in interne goederenbehandeling. Elk van deze merken hebben exclusief voor B-CLOSE gekozen om hun producten op de Belgische markt te verdelen. Zowel voor de verkoop van nieuwe toestellen als voor de dienst-na-verkoop.

Met het grootste leveringsgamma in de markt en een landelijk dekkend service- en supportnetwerk biedt B-CLOSE met meer dan 200 medewerkers oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van goederenbehandeling.

More info

tags: Zijladers – Expert Zijladers – Aanbeveling Zijladers – Verdelers Zijladers – Mobiele Liften – 

Wenst u meer info over informatie zijladers kijk dan vlug op https://www.b-close.be/nl/ | Informatie Zijladers


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie zijladers

NO AI

nl fr en home over ons services jobs contact share facebook google plus twitter bedrijfsinfo activiteiten contacteer bclose bclose nv kruisbaan mechelen contacteer dit bedrijf https www.bclose.be nl bezoek website algemene informatie ondernemingsnr be.. Omzet euro.. euro.. Personeel oprichtdatum activiteiten heftrucks magazijntrucks goederenbehandeling intern transport verhuurservice heftrucks oplossingen heftrucks heftrucks tweedehands heftrucks leasen speciale heftrucks voorzetapparatuur pallettrucks trekkers zijladers smallegangtrucks reachtrucks orderpickers combitrucks verreikers hoogwerkers schaarliften stapelaars compacte trucks containertrucks robotheftrucks mobiele liften terminal trekkers manuele handpallet vorkliften clarks verkoop heftrucks verhuur heftrucks verkoop magazijntrucks verhuur magazijntrucks onderhoud me.

contacteer ons hier home voorstelling industrieumlle schilderwerken atelier werf algemene schilderwerken droogijsstralen realisaties contact keuze uit allerlei verfsystemen zoals stralen en coatings als particulier of bedrijf hebt u de keuze uit allerlei verfsystemen zoals stralen en coatings informatie zijladers schatting aanvragen Bv peter verstuyf uit knesselare brengt die zowel in het atelier als op de werf aan. Overzicht werkzaamheden in het atelier van bv peter verstuyf worden volgende werkzaamheden uitgevoerd stralen metalliseren alle mogelijke coatings en verfsystemen brandwerende voedingsgekeurde en zuurbestendige verfsystemen atelier in werd de atelierruimte van bv peter verstuyf uitgebreid zodat wij vandaag beschikken over een spuitoppervlak van m een straalcabine van m lang m breed en m hoog een hefvermogen van ton een werk en hefhoogte van m daarnaast gebruiken we zijladers een vorkheftruck en een e.

Feiten over Informatie zijladers

home producten customline webshop tweedehands onderneming contact nlfren a a a onderneming historiek het bedrijf werd gesticht in met als hoofdactiviteit de verhuur de verkoop en de service van vorkheftrucks. Acd handling is sindsdien de officiele en exclusieve importeur voor de benelux van de merken omg industry omg fiora sideloaders maker omg customline ontwerp en bouw van maatwerk intern transport materiaal bada inox rvs intern transport produkten we beschikken ook over een verdeel en servicenetwerk dat belgieuml nederland en luxemburg dekt. Product dienst omschrijving de hoofdactiviteiten van onze onderneming zijn de verkoop verhuur lange of korte termijn en herstellingen van alle merken Het uitpluizen van informatie zijladers Onderhoud en herstellingen gebeuren bij de klant zware herstellingen worden uitgevoerd .