Menu Sluiten

Trekkracht Omzetten

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over trekkracht omzetten kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | omzetten van trekkracht naar hijskracht kan je doen door een handtakel te gebruiken

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Trekkracht omzetten

menu home producten lineaire actuatoren lineaire actuatoren lineaire actuatoren zijn een type actuator die de draaibeweging in motoren omzetten in een lineaire of rechte duw trekbeweging. Ze zijn ideaal voor allerlei toepassingen waarbij kantelen tillen trekken of duwen met een kracht tot . N nodig is trekkracht omzetten grote maten Elektrische lineaire actuatoren vormen de favoriete oplossing als u op zoek bent naar eenvoudige veilige en schone beweging met nauwkeurige en soepele bewegingsbeheersing de voordelen van trekkracht omzetten Linak creerde de eerste elektrische lineaire actuator in en is sindsdien marktleider op het gebied van lineaire beweging. branches toepassingen categorien segmenten wis filters lineaire actuatoren lineaire actuatoren baselift innovatieve en slimme actuator compact en makkelijk te integreren perfect voor keukens en balies lineaire actuatoren l.

.

Berichtgeving over Trekkracht omzetten

.